Gratis verzending Benelux v.a. €19.90 Gratis inpakservice
24 - 48 uurs levering

News

Maak kennis met onze producten

Van chaos naar orde met de Orbitkey producten

Van chaos naar orde met de producten van Orbitkey

Regelmatig worden we in ons dagelijkse leven geconfronteerd met chaos en rommel. Van rondslingerende sleutels tot ongeorganiseerde bureau’s en verwarde kabels. Soms lijkt het dan ook alsof onze spullen een eigen leven leiden en zich op allerlei manieren verzetten tegen iedere poging tot organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit tóch voor elkaar krijgt? En dat je écht van chaos naar orde gaat? 
door Pascal Putman om September 18, 2023
Key Organiser Waxed Canvas

Efficiëntie ontmoet elegantie bij de nieuwe Key Organiser Waxed Canvas

Efficiëntie is essentieel in onze drukke en veeleisende levens. Het is om die reden dan ook de hoogste tijd om vaarwel te zeggen tegen de onnodige tijd die wordt besteed aan onder andere zoekgeraakte sleutels. Maak daarom kennis met de nieuwste key organizer van Orbitkey: een slimme combinatie die zowel efficiëntie als elegantie in je leven brengt!
door Pascal Putman om August 15, 2023
Orbitkey USB 3.0

USB 3.0 verlegt de grenzen van snelheid

In dit artikel vertellen we je meer over hoe de USB 3.0 van Orbitkey de grenzen van snelheid verlegt, welke voordelen dit handige apparaat met zich meebrengt en wat dit betekent voor jouw dagelijkse digitale ervaring. Ben je hier nieuwsgierig naar? Lees dan snel verder!
door Pascal Putman om August 02, 2023
Loop Keychain

Ontdek de nieuwe en handige sleutelhanger van Orbitkey!

Ben je op zoek naar een stijlvolle accessoire die jouw sleutels overzichtelijk en veilig bij elkaar houdt? Dan hebben wij goed nieuws! Orbitkey, het merk dat bekendstaat om zijn handige sleutelorganizers, heeft weer een nieuwe innovatieve oplossing bedacht: De sleutelhanger, ook wel ‘Loop Keychain’ genoemd. In dit artikel vertellen we je graag meer over dit product.
door Pascal Putman om July 05, 2023
Sanitizer holder

Eenvoudig je handen desinfecteren? Gebruik de Sanitizer Holder!

In de huidige tijd waarin we leven is het belangrijker dan ooit tevoren om regelmatig je handen te desinfecteren. Een van de meest handige en praktische oplossingen om dit te doen, is met behulp van de Sanitizer Holder. Met dit innovatieve accessoire hoef je namelijk nooit meer te zoeken naar je handdesinfectiemiddel. In dit artikel vertellen we je er graag meer over!
door Pascal Putman om July 03, 2023
Origineel relatiegeschenk

Bouw sterke zakelijke relaties op met een origineel relatiegeschenk

Een origineel relatiegeschenk is meer dan alleen een cadeau. Het speelt een belangrijke rol bij het opbouwen en versterken van zakelijke relaties. In dit artikel vertellen we je meer over waarom dit zo belangrijk is en benoemen we een aantal producten die gegarandeerd succesvol zijn!
door Pascal Putman om June 01, 2023
Naar boven
Something went wrong, please contact us!

Winkelmand

Voeg accessoires toe
Subtotaal

Gratis verzenden v.a. €39,95