Gratis verzenden
24/48 uur levering!

News

Maak kennis met onze producten

Orbitkey notitieboek (pocket)

De voordelen van een pocket notitieboek op een rijtje!

Een pocket notitieboek wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo is het bijvoorbeeld een handig hulpmiddel bij boodschappenlijstjes of werk- en schoolaantekeningen. In dit artikel vertellen wij jou graag meer over welke voordelen dit voorwerp verder met zich meebrengt. Lees mee!
door Pascal Putman om January 11, 2023
Bureaulegger van Orbitkey

Opgeruimd aan het werk met een bureaulegger

Wanneer je aan de slag gaat met werk of school is het lekker om hier ‘clean’ aan te beginnen. Geen rommel op je bureau, maar overzicht en structuur. Precies wat jij nodig hebt om je werk kwalitatief goed uit te voeren. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit voor elkaar krijgt? In dit artikel vertellen wij je graag meer over onze bureaulegger!
door Pascal Putman om December 22, 2022
kabelhouder van Orbitkey

Een kabelhouder om al je snoertjes op zijn plek te houden

Word je ook gek van al die snoeren die langs je bureau lopen en altijd in de knoop zitten? Met behulp van de Orbitkey kabelhouder zorg je ervoor dat alle snoertjes netjes op zijn plek blijven. In dit artikel lees je alles wat je over dit product moet weten en waarom het zo’n belangrijke accessoire is van de Orbitkey desk mat.
door Pascal Putman om December 05, 2022
USB 3.0 van Orbitkey

Altijd en overal je belangrijke bestanden bij de hand met de USB 3.0 van Orbitkey

Maak je regelmatig gebruik van een USB 3.0? Dan heb je vast gemerkt dat dit iets is wat je gemakkelijk kwijt kunt raken. Door het compacte design is dit een product dat je snel uit het oog verliest. Logischerwijs wil je dit voorkomen, aangezien er in veel gevallen belangrijke bestanden op staan. Zoals velen van ons gewend zijn hebben wij ook hier een oplossing voor: De USB 3.0 van Orbitkey kun je eenvoudig aan je Key Organizer bevestigen. Hierdoor heb je altijd je USB bij de hand en is de kans op het verlies van deze gadget minder groot. 
door Pascal Putman om November 24, 2022
Kerstgeschenk personeel

Kerstgeschenk personeel: wat geef je dit jaar?

Met een kerstgeschenk geef je jouw personeel een blijk van waardering voor de dagelijkse inzet die zij leveren. Het succes van de organisatie is namelijk veelal te danken aan hen. Hoe leuk zou het dan ook zijn om ze, als blijk van waardering, te verrassen met een leuk kerstgeschenk waar ze direct iets aan hebben? In dit artikel lees je over leuke ideeën voor het leukste kerstgeschenk personeel.
door Pascal Putman om November 17, 2022
Orbitkey gift set

Verras deze kerst met een Orbitkey Gift set

Ben je uitgenodigd voor een gezellig kerstdiner en wil je niet met lege handen aankomen? Dan is de gift set van Orbitkey het ideale geschenk. Tijdens de feestdagen kun je zeker iemand blij maken met een exclusieve gift set van Orbitkey. Daar wordt iedereen vrolijk van, toch?
door Pascal Putman om November 01, 2022
Naar boven
Something went wrong, please contact us!

Winkelmand

Voeg accessoires toe
Subtotaal

Gratis verzenden v.a. €39,95