GRATIS Verzending vanaf €20    |    24-48 UURS Levering    |    GRATIS Cadeauverpakking   |    2 JAAR Garantie    

News

Maak kennis met onze producten

Bedrijfsgeschenken

Relaties versterken met op maat gemaakte bedrijfsgeschenken

In de zakenwereld draait het allemaal om connecties. Het bouwen en onderhouden van sterke banden met je klanten, partners en medewerkers is simpelweg essentieel voor het bedrijfssucces. Slimme bedrijfsgeschenken kunnen daarbij enorm helpen! Orbitkey snapt dit als geen ander en daarom vertellen we er in dit artikel graag meer over!
door Pascal Putman om October 26, 2023
Orbitkey hybride werkduo - laptophoes en compendium

Ontdek het nieuwe en handige hybride werkduo van Orbitkey!

Ben je opzoek naar stijlvolle accessoires die ervoor zorgen dat jouw werkplek georganiseerd blijft, ongeacht waar je werkt? Dan hebben wij goed nieuws! Orbitkey, het merk dat bekend staat om innovatieve gadgets, heeft weer twee nieuwe uitvindingen bedacht: Het hybride werkduo. Het duo bestaat uit een laptophoes en een compendium en is vanaf 1 november in onze webshop verkrijgbaar. In dit artikel vertellen we je graag meer over deze producten. 
door Pascal Putman om October 18, 2023
Orbitkey Kerst 2023

De leukste kado's voor Kerst 2023!

De magische tijd van het jaar komt er alweer langzaam aan en dat betekent dat het tijd wordt om na te denken over het perfecte cadeau voor je dierbaren. Bij Orbitkey begrijpen we hoe belangrijk het is om de mensen van wie je houdt te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de 7 leukste kado's voor Kerst 2023. Of je nu op zoek bent naar iets praktisch, stijlvols of gewoonweg iets unieks, we hebben voor ieder wat wils.
door Pascal Putman om October 03, 2023
Multitool als een handig hulpmiddel

Handigheid binnen handbereik met de multitool van Orbitkey

Ben je graag voorbereid op verschillende situaties? Dan is een multitool het essentiële hulpmiddel voor jou! Deze tool kan je uit de brand helpen in allerlei alledaagse scenario’s en daarom vertellen wij jou hier in dit artikel graag meer over!
door Pascal Putman om September 28, 2023
Van chaos naar orde met de Orbitkey producten

Van chaos naar orde met de producten van Orbitkey

Regelmatig worden we in ons dagelijkse leven geconfronteerd met chaos en rommel. Van rondslingerende sleutels tot ongeorganiseerde bureau’s en verwarde kabels. Soms lijkt het dan ook alsof onze spullen een eigen leven leiden en zich op allerlei manieren verzetten tegen iedere poging tot organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit tóch voor elkaar krijgt? En dat je écht van chaos naar orde gaat? 
door Pascal Putman om September 18, 2023
Key Organiser Waxed Canvas

Efficiëntie ontmoet elegantie bij de nieuwe Key Organiser Waxed Canvas

Efficiëntie is essentieel in onze drukke en veeleisende levens. Het is om die reden dan ook de hoogste tijd om vaarwel te zeggen tegen de onnodige tijd die wordt besteed aan onder andere zoekgeraakte sleutels. Maak daarom kennis met de nieuwste key organizer van Orbitkey: een slimme combinatie die zowel efficiëntie als elegantie in je leven brengt!
door Pascal Putman om August 15, 2023
Naar boven
Something went wrong, please contact us!

Winkelmand

Voeg accessoires toe
Subtotaal

Gratis verzenden v.a. €20,-