GRATIS Verzending vanaf €20    |    24-48 UURS Levering    |    GRATIS Cadeauverpakking   |    2 JAAR Garantie    

Orbitkey Premium Relatiegeschenk


Een stijlvol en functioneel geschenk!

Bij Orbitkey streven we ernaar om geschenken te creëren die bijdragen aan de beleving van uw bedrijf. We begrijpen dat de behoeften van elke klant anders zijn, dus door het aanbieden van een breed scala aan aanpassingen, kunnen wij de Orbitkey geheel op maat , vanaf 50 exemplaren naar uw wens personaliseren. Buiten het personaliseren van de Orbitkey, behoort ook het personaliseren van de verpakking tot de mogelijkheden. Orbitkey: een uniek geschenk!

Een doordacht, persoonlijk geschenk!
U kunt uw waardering uitdrukken door een stijlvol en praktisch cadeau aan te bieden dat het leven van de ontvanger zal verrijken en verbeteren. #loveyourkeys
Grote merk zichtbaarheid
Aangezien sleutels onderdeel uitmaken van ons dagelijks leven, biedt Orbitkey een hoge zichtbaarheid van uw merk - een perfect Corporate cadeau.
Award winning design
Orbitkey heeft al meerdere Global Awards in ontvangst mogen nemen. Orbitkey wordt niet alleen gewaardeerd voor het design, maar ook voor de functionaliteit.

Carry your keys better

Naast een prachtig design is elke functie van de Orbitkey ook nog eens stijlvol en functioneel ontworpen.

stijlvol
geordend

bevestig uw
autosleutel

Geweldige
kwaliteit

organiseert 2-7
sleutels

Maak uw geschenk persoonlijk!

Een breed scala aan personalisatie mogelijkheden zijn beschikbaar om uw cadeau-ervaring op maat te maken, zodat u op uw eigen manier oprecht waardering kunt uiten. Neem nu vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken: +31 (0)85 8088187 of via mail: info@orbitkey.nl

 

Deboss op lederen band

kleurprint op active band

Logo print op luxe verpakking

Volledig customised sleeve

Premium box

Elke Orbitkey is verpakt in een premium box, klaar om cadeau te geven - Een prachtig cadeau dat uw klant graag zal ontvangen.

Naar boven
Something went wrong, please contact us!

Winkelmand

Voeg accessoires toe
Subtotaal

Gratis verzenden v.a. €20,-