Gratis verzenden
24/48 uur levering!
0

Apple Airtag; wat is dat nou precies?

door Pascal Putman om May 13, 2022

Mits je jezelf een beetje bezighoudt met de laatste technologieën, heb je de naam ‘’Apple Airtag’’ vast wel eens voorbij horen komen. Toch is lang niet iedereen op de hoogte van deze nieuwe gadget van Apple. In deze blog vertellen we je graag meer over wat de Airtag nou precies is en hoe je deze het beste kan gebruiken. Lees mee!

Hoe werkt een Airtag?

Een Apple Airtag is een klein opsporingsapparaat dat aan een voorwerp kan worden bevestigd om de locatie ervan bij te houden. Het heeft ongeveer de grootte van een muntstuk en maakt gebruik van Bluetooth-technologie om te communiceren met iOS-apparaten via het My Find netwerk. Zodra het aan een voorwerp is bevestigd, kan het worden getraceerd met behulp van de “Zoek mijn” app op Apple-apparaten. De tag zendt een signaal uit dat kan worden opgepikt door apparaten binnen bereik (80 á 100 meter), die vervolgens de locatie van de tag tonen op een kaart. De Tracker kan ook een geluid laten horen wanneer hij binnen het bereik van een iOS-apparaat is. Hierdoor wordt het gemakkelijker om het object waaraan hij is bevestigd terug te vinden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Airtag?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een Airtag. Zo is dit product uitermate geschikt voor het opsporen van verloren voorwerpen. Als je bijvoorbeeld vaak je sleutels of portemonnee verliest, kun je er een Airtag aan vastmaken en deze met behulp van de app opsporen. 

Een andere voordeel is dat je dit traceer apparaat aan de halsband van je huisdier kunt bevestigen. Als ze dan ooit weglopen of verdwalen zijn ze vervolgens gemakkelijk op te sporen met jouw telefoon. Ook kun je de tracker aan de rugzak van je kind bevestigen. Op die manier kun je gemakkelijk nagaan waar ze zich bevinden en ervoor zorgen dat ze veilig zijn. Daarbij heb je de extra mogelijk om een waarschuwing in te stellen, zodat je op de hoogte wordt gebracht als ze een bepaald gebied verlaten.

Ten slotte is de tag uitermate geschikt voor het bijhouden van bezittingen voor als je op reis gaat. Als je ooit je bagage verliest, kun je die met behulp van de Airtag gemakkelijk opsporen. Een handige gadget om mee op reis te nemen dus!

Kortom: de Apple Airtag is een veelzijdig hulpmiddel dat op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Met alle toepassingen is het een must-have voor iedereen die zijn leven een beetje gemakkelijker wil maken.

Airtag sleutelhanger

Iedereen zal het vast herkennen: je sleutels niet kunnen vinden. Frustrerend.. maar met behulp van onze minimalistische en elegante sleutelhanger voor jouw Apple Airtag zal dat niet vaak meer voorkomen. Het product is duurzaam geproduceerd en gevormd om je Airtag stevig vast te houden. Het unieke, gepatenteerde snel ontgrendelingsmechanisme en open sleutelring stellen je in staat om gemakkelijk sleutels te bevestigen. In plaats van het hele huis overhoop te halen kan je daarmee er gemakkelijk achter komen waar jouw sleutels op dat moment precies zijn.

 

Naar boven
Something went wrong, please contact us!

Winkelmand

Voeg accessoires toe
Subtotaal

Gratis verzenden v.a. €39,95