GRATIS Verzending vanaf €20    |    24-48 UURS Levering    |    GRATIS Cadeauverpakking   |    2 JAAR Garantie    

ORBITKEY. PROMOTERS

Let’s go ORBITKEY!

Ben jij super enthousiast over Orbitkey en vind jij promoten voor merken leuk? Word dan Instagram promoter van ORBITKEY.
Als promoter van ORBITKEY ontvang je een unieke code die je kan verspreiden onder je volgers. In ruil daarvoor ontvang jij een geweldig Orbitkey pakket en meer. Scoor!


Hoe werkt het?
Meld je aan via info@orbitkey.nl

Wij bekijken persoonlijk je aanmelding. Vinden wij je als promoter passen bij ons merk, dan ontvang je een email met jouw unieke kortingscode.
Deel deze kortingscode met je volgers op Instagram. Uiteraard mag je deze code ook zelf gebruiken om je ORBITKEY musthaves in huis te halen.
Verdien wanneer volgers, vriendinnen of anderen met jouw kortingscode shoppen bij ORBITKEY.NL.


Jouw unieke kortingscode is één maand geldig. Probeer deze code zoveel mogelijk te delen. Hoe meer je deelt, des te meer bestellingen en des te meer je verdient.
Je bent verplicht minimaal één foto te plaatsen met één of meer producten van Orbitkey binnen één maand na aanvang van de promotie periode.
Tag @ orbitkey_benelux en/of gebruik #loveyourkeys in Instagram posts omtrent je kortingscode.
Je Instagram account dient openbaar te zijn. Aan het einde van de promotiemaand ontvang je een mail van ons over het aantal behaalde bestellingen en de daarbij behorende beloning.
Je verleent ORBITKEY het recht om de door jou gemaakte foto’s voortkomende uit het promotieprogramma te gebruiken voor promotie doeleinden ten behoeve van ORBITKEY.Benieuwd naar de voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.
#loveyourkeys #orbitkey #orbitkey_benelux
Naar boven
Something went wrong, please contact us!

Winkelmand

Voeg accessoires toe
Subtotaal

Gratis verzenden v.a. €20,-